De ce sa faceti Inmatriculare in Bulgaria?

Economisiti de 3 ori pretul pentru impozite si taxe din Romania.

NOTE! Numele dvs va fi scris pe cartea de identitate a masini si talonului. INMATRICULAM AUTO DIN S. U. A.

Prima inmatricularea in Bulgaria va vor costa in total 350 de euro. Pretul include tot ce e necesar, pentru a va conduce legal automobilul in Romania si UE – integistrare la politie, asigurare pe un an cu carte verde, verificare tehnica anuala, contract notarial de cumparare vanzare, imputernicire pentru conducere, administrare si vanzare, impozit de drum anual.

Procedura 100% legala

In UE sunt garantate libera circulatie a oamenilor si a marfurilor.De aceea puteti conduce liber cu numerele bulgaresti in Romania si in oricare alta tara membra a UE.

Rapid si profesional

City Cars e una din primele companii bulgaresti, care se ocupa cu Inmatricularea de .autoturisme la Politie si toate serviciile suplimentare, care permit la modul profesional, rapid si ieftin, sa va legalizati automobilul si sa-l administrati fara probleme pe teritoriul Romaniei si UE. Experienta noastra dobandita si procesul optimizat ne permit sa va servim in cadrul a una-doua zile lucratoare. Analizati intregul proces al inregistrarii.

Sigur si garantat

Noi garantam ca toate documentele si serviciile oferite sunt autentice si legale, eliberate de catre organele competente bulgare. Ca si garantie suplimentara, serviciul se plateste la predarea automobilului in proprietatea Clientului. Toate procedurile se efectueaza in prezenta dumneavoastra in oficiul companiei. Prioritate indiscutabila este si locatia noatra excelenta – vis-a vis de Politie. Vezi toate docuentele pe care le veti primi.

By admin • October 22, 2010 • 10:46 pm

Leave the First Comment Here

ajax
ajax