Intrebari puse des:

Q: Ce documente trebuie sa pregatesc pentru ca sa se poata face Inmatricularea?

A: Documentele obligatorii, legate de inmatricularea in Bulgaria sunt taloanele (Dovada pentru inmatricularea automobilului). Din alte ipoteze sunt necesare si alte documente. De aceea recomandam sa aduceti toate documentele automobilului pe care il detineti. Pentru a scuti timp, trimiteti anterior, exemplarele scanate ale documentelor automobilului dumneavoastra la citycars@abv.bg.

Q: Pot sa fiu sigur de proprietatea automobilului, avand in vedere ca in Dovada de inmatriculare (talon) nu sunt propietar?

A: In legatura cu propietatea autovahicolului, nu puteti sa aveti nici un fel de ingrijorare, deoarece dupa semnarea si legalizarea notariala a contractului de vanzare-cumparare si imputernicire, proprietatea si toate drepturile legale asupra automobilului descris se transfera asupra persoanei inscrise in contract si imputernicire.

Q: Sunt supus sanctiilor la verificarea politistilor rutieri?

A: City Cars prezinta toate documentele necesare pentru conducerea linistita a automobilului, precum in Romania, asa si in toate tarile membre UE. De curand, a aparut problema cu politistii rutieri, la verificarea daca e platit impozitul de drum al automobilului. Organizatia noastra prezinta chitanta pentru impozitul de drum platit, al automobilului cu rama automobilului inscrisa, proprietar, CNP, marca si modelul automobilului si suma platita pentru impozitul de drum.

Q: Cum decurge procesul inmatricularea?

A: Procesul inmatricularea include cativa pasi succesivi de la pregatirea documentelor, deplasarea fizica a automobilului prin punctul pentru inspectia tehnica si prezentarea documentelor serviciului de inregistrare in Politie. City Cars are construita o structura bine inchegata, ce ajuta la o rapida efectuare a diferitelor activitati. Practica din timpul a multor ani in inmatricularea automobilelor ajuta la efectuarea rapida a procesului.

Q: Cat timp dureaza inmatricularea automobilului?

A: Echipa companiei face ceea ce e necesar pentru a nu pierde timpul clientilor sai. Se depun toate eforturile ca inmatricularea sa se realizeze in cadrul unei zile lucratoare, dar este de o importanta esentiala ora in care se aduce automobilul si documentele lui. Importanta este si pregatirea anterioara a documentelor.

Q: Ce obligatii am pentru viitor?

А: In fiecare an urmeazasa sa se reinnoiasca asigurarile “Raspundere civila” si “Carte verde”, verificare tehnica anuala si impozitul anual. Pentru clientii nostrii oferim preturi preferentiale.

By admin • October 5, 2010 • 9:34 pm

Leave the First Comment Here

ajax
ajax